Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzu gelecekte çevresinin sosyallik merkezi, kültür merkezi ve öğrencileri başarılı, topluma faydalı bireyler durumuna getirmek, ulusal ve uluslarası olimpiyat ve yarışmalarda yarışabilen bir okul haline getirmek okulumuzun en büyük hedefleridir.

Misyon: Bugün okulumuz bulunduğu noktada akademik başarısı iyi olan üst öğrenim kurumlarına öğrenci yerleştirebilmektedir. Öğrencilerimiz Tübitak Ortaokullar arası projeler hazırlayabilmekte, sunabilmektedir. Öğrencilerimizin kendilerine yetebilecek, kendilerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar hazırlanmakta, etkinlikler yapılmakta, DYK kursları yapılmakta, satranç ve masa tenisi egzersizleri yapılmakta, diğer spor branşlarından kendilerini geliştirebilecekleri olanaklar tanınmaktadır. Belirtilen tüm etkinlik, çalışmalar ve projelerimiz okulumuzu gelecekte fark yaratan, üreten ve çevresine pozitif katkı yapan bir okul durumuna getirecektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Özel servisler taşıma hizmeti yürütmektedir.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi ve Satranç egzersizleri açılmış olup, futbol ve basketbol takımları oluşturulmuştur. 2018 yılında Spor Tırmanışı Branşında Yıldızlar Türkiye 4.sü, 2019 yılında Türkiye Şampiyonu olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında Türkçe, Matematik,Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler branşlarında TÜBİTAK projeleri hazırlanacaktır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında Türkçe, Matematik,Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler branşlarında TÜBİTAK projeleri hazırlanacaktır.

Telefon - 5056471321

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://necipfazilkisakurek13.meb.k12.tr

Adres - Beşminare Mahallesi 1333 Sok. Blok No2 Toki 4.Etap Konutları MERKEZ/BİTLİS

Öğretmen :23
Öğrenci :378
Derslik :32
Kütüphane Kitap Sayısı :3210
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İl Merkezi

Adres - Beşminare Mahallesi 1333 Sok. Blok No2 Toki 4.Etap Konutları MERKEZ/BİTLİS

Ulaşım Şehir İçi Minübüslerle 20 dak.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 15 km uzaklıkta.